Programeaza o Vizita

Hai sa ne Cunoastem!

Grădiniţa Happy Planet Kids oferă condiţii deosebite de curaţenie, igienă şi de siguranţă maximă pentru copilul dumneavoastră.DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

Gradinita Happy Planet Kids a fost infiintata in anul 2001 si beneficiaza de un spatiu generos format din : 12 sali de grupa, 1 laborator informatică; bucatarie proprie, 2 sali de mese, 1 sală de sport, 1 sală de dans, cabinet medical, cabinet consiliere și logopedie, cabinet de limbi straine,1 sala pian, 2 sali de joaca, 1 cabinet arte plastice, 6 dormitoare.

De-abia stiam sa merg si sa zambesc… Apoi cineva m-a invatat sa descopar, sa construiesc si sa intreb… Asa am aflat despre culori, despre povesti si despre prieteni… Acum sunt mare, stiu sa scriu si sa citesc, dar nu am incetat sa intreb si…sunt mai fascinat cu fiecare raspuns… HAPPY PLANET KIDS MI-A RASPUNS LA PRIMELE INTREBARI!

Pentru ca cei mici să-şi poată valorifica potenţialul, punem accent pe modul de formare a competenţelor, atitudinilor şi comportamentelor întrucât de calitatea acestora depinde reinterpretarea experienţei acumulate anterior precum şi abordarea activităţii de învăţare din următoarele etape de învăţământ. Iniţiativa, încurajarea, participarea şi implicarea trebuie să facă parte din caracteristicile de personalitate ale copiilor. Copiii sunt ajutati să înţeleagă informaţiile noi, să emită pareri personale şi emoţii, să fie cooperanţi, dezvoltându-şi astfel gândirea critică, autocontrolul şi nu în ultimul rând încrederea în sine.