Alina Velea
– director adjunct –

Ȋntâlnirea mea cu fascinanta lume a psihologiei s-a produs în urmă cu aproape 20 de ani, moment în care am pornit pe drumul devenirii şi dezvoltării personale şi profesionale: sunt psiholog clinician specialist, logoped, absolventă a două masterate- psihoterapii cognitiv-comportamentale şi psihologia resurselor umane.

Experiența lucrului cu cei mici mi-a adus bucuria şi satisfacția de a da şi a primi în relația cu ei, de a le asculta cu atenție nevoile şi totodată convingerea că împreună îi vom ajuta să se integreze în colectivul grupei și mai apoi în societatea în care se vor afirma. A însoți copilul în creşterea sa înseamnă a-l învața liber şi responsabil, dându-i totodată posibilitatea de a se confrunta cu propria sa bază de resurse şi limite, înseamnă a pune în comun cu el o serie de trăiri şi comportamente, într-o relație de durată, susținere şi siguranță.

Dincolo de informații şi cunoştințe, alături de echipa din care fac parte doresc să transmitem copiilor valori reale, profunde, care să-i păstreze în legătură cu nevoile lor vitale şi care să-i ajute în descoperirea sensului vieții fiecăruia dintre ei.

”Idealurile care mi-au luminat calea şi mi-au redat din timp în timp curajul de a înfrunta viaţa cu bucurie, au fost: bunătatea, frumuseţea şi adevărul.’’ ( Albert Einstein)