Sunbeams - suntem mereu activi!

Sunbeams - suntem mereu activi!

26.02.2013

Sunbeams - suntem mereu activi!

Sunbeams - Suntem mereu activi!

I see, I think, I wonder

In cadrul acestei ore, elevii clasei pregatitoare au  facut predictii cu ajutorul imaginilor. Ele au fost alese diferit pentru fiecare echipa in parte, astfel incat sa starneasca cat mai mult interesul si imaginatia lor.

Pentru poze, click aici!

Natura ne cheama in ajutor

Inscrisi in cadrul proiecului  ”Sa ne instruim intr-o lume ecologizata”  ne-am gandit sa-I implicam pe toti din jurul nostru; astfel, in fiecare zi de vineri, 3 reprezentanti SUNBEAMS merg la colegii de la celelalte clase ca sa stranga ceea ce au colectat pe  parcursul   intregii saptamani.

Pentru poze, click aici!

Vizita la brutarie

Cum se fabrica painica pufoasa si gustoasa? Pornind de la aceasta intrebare am mers cuprinsi de entuziasm sa vizitam o brutarie. Aici manutele noastre iscusite au modelat coca din care a iesit o painica impletita, aurie si rumena pentru ca a stat in cuptor timp de 7 minute la 260 de grade. Mmmmmmm…..ce gustos!

Pentru poze, click aici!

Vizita la tipografie

Tematica saptamanii “Cum se fabrica” ne-a starnit  curiozitatea de a afla cat mai multe despre tainele unei carti, asa ca am mers la tipogarfie unde am observat toate etapele in realizarea ei. Rolele gigante de hartie, tuburile imense de cerneala dar si oamenii care lucreaza acolo, ne-au facut sa realizam cat  de mult trebuie sa pretuim o carte.

Pentru poze, click aici!